miercuri, 1 iulie 2009

Fărst giulai


Azi iar e ziua Canadei, eu nu înțeleg cum se face că în fiecare an e ziua ei pe 1 iulie. Toată lumea a fost liberă înafară de mine, azi am început un contract nou și m-am murdărit pe salopeta destul de rău. Mai bine nu mă murdăream. Mai bine stăteam acasă, dar acum e prea târziu. Mai bine mă duc să mă bărbieresc.

Bineînțeles că beau o gură de ceva (oarece) pentru țara mea. Să trăiești, Canada și să le dai lecții amărâților de americani, că ziua lor pică sâmbătă, dar nu toți știu. Mulți vor afla abia când vor vedea jocurile de artificii și vor exclama mirați.

- Doar nu e Craciunul!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Şi io fusei la muncă de "giulai fărst", c-am şezut la umbră luni, da' aşa obosită, pe la 10 trecute fix ale nopţii tot mă minunai de artificii. La cât am ajuns acasă şi cum, prin puzderia de lume feicită, nu-ţi spui. Bine că e tare(bună) cafeaua canadiancă, de nu era să mă trezesc de dragu' ei băgam gol azi.
Hai noroc, să trăieşti şi La Mai Mulţi Ani româneşti prin Canada!

Unknown spunea...

O zi oarecare, really. Libera pentru mine, ce-i drept. Da' cica eu studiez - asa ca zilele mele sunt "libere" oricum. Studiez de atitia ani, ca numai libera nu sunt - pentru curiosi, 25 batuti pe muchie, si sa nu cumva sa intrebati de ce. Lasa ca multiculturala Canada nu ma convinge. "Acasa" mea au devenit ai mei, barbat si copii. intai dec, intai iulie, intai si-ntai... dragostea? si locu', da: daca-i frumos. altfel, totul trece. si atasamentele, si joburile, si mai ales studiile. interestingly enough, viata nu. viata adevarata, adica.
hai sa traiti!

Anonim spunea...

a fost ziua canadei? :)

DoDu spunea...

Ioana, studiezi de 25 de ani sau ai 25 de ani ca nu prea am inteles eu, adica ce e viata adevarata? Ca poate ma intereseaza

La anonimi nu raspund

fifica spunea...

Păi şi dacă n-aveam blog pe-atunci, cum era să-ţi scriu?! Ce ai cu anonimii, măcar celor care-ţi vorbesc frumos poţi să le răspunzi, zic şi io...