marți, 7 septembrie 2010

Facebook


M-am gândit, ceea ce deja e mare lucru, să scriu cronica unei nunți la care tocmai am fost invitat, altfel cum să mă vadă lumea că mi-am luat costum, dar m-am răzgândit. Pentru că Părintele cu care am stat la masă, ne-a avertizat cu degetul:

- Vedeți cum dansați, cum dați din mâini și din picioare, că nu știți niciodată când vă treziți pe facebook. Acum e la modă, acum oricine poate să ajungă pe facebook. Pe urmă a adăugat. Uite, pe ăla îl caută moartea și el dansează. La biserică zice că nu vine că-l dor picioarele.

Nu m-am abținut și am dansat. Să mă vadă lumea pe facebook. Ci m-am abținut de la băutură, să nu ies, totuși, cu ochii roșii. Sulfina nu s-a abținut nici ea, a dansat brașoveanca și nu mai știu ce. Iar la hore s-au prins și canadienii (invitații din partea mirelui), pe urmă lumea n-a mai vrut să danseze decât hore indiferent de melodie. Am încercat un cazacioc la Dan Spătaru și nu mi-a reușit. Așa că, până la urmă, m-am prins și eu în horă pe ”Trecea fanfara militară”.

Socrii mici au venit tocmai din Târgu Jiu, fiind olteni, deci habar n-am avut, de-ai lui Brâncuși, tatăl miresei a dansat toată noaptea, invita femeile la rând, a vorbit cu DJ-ul să mai oprească dracului horele, a zis că așa e obiceiul în România, le strângea pe femei de mama focului, păcat că n-am aflat și eu de obiceiul ăsta mai demult. Manelele au lipsit, din fericire, mulțumesc lui Dumnezeu, unele rugăciuni sunt ascultate. Poate din cauză că am stat cu Părintele la masă. Părintele ne-a avertizat:

- Beți responsabil, că poate ajungeți pe facebook

.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Lets chat soon:)
[url=http://www.petersunscam.net]Peter Sun Scam[/url]

DoDu spunea...

Not so soon

delaskela spunea...

eu cred ca repara scaunul, altfel nu mi explic...cit despre feisbuk, aferim (cred ca inseamna ''sa ne ferim'')

DoDu spunea...

Si eu cred ca repara scaunul, pe urma, dupa ce-a reparat scaunul, mirele a aruncat ceva peste cap si o gramada de barbati s-au chinuit sa prinda ceva-ul ala, ca o carpa, s-au si certat si s-au si impins, mai rau ca fetele la buchetul cu flori

delaskela spunea...

aha,e vorba de batista cu care era legat piciorul subred al scaunului, acum se explica totu'

DoDu spunea...

Da, da, batista aceea foarte aproape de ramificatia picioarelor