duminică, 5 iunie 2011

Invitație


Marți, 28 Iunie, la Librăria cartea de Nisip din Timișoara, ora 18:30, are loc lansarea cărții EPistolar semnată de autorul timișorean costel baboș. Cei ce vor fi în oraș sau în apropiere, la data respectivă, sunt invitați să participe. Cărțile vor fi oferite gratuit, ca protest împotriva dublei impozitări aplicate drepturilor de autor, cu semnături și dedicații . Femeile vor fi pupate, desigur.
Seară de lectură
De asemenea, vineri 24 iunie, ora 17, în cadrul clubulului Helion, ce va avea loc la sala Orizont, filiala locală USR Timișoara, același autor va citi proză.
Notă după postare
Volumul poate fi procurat numai la lansare, neintrând în nicio rețea de distribuție.


18 comentarii:

Crin spunea...

Felicitari! :) Ce frumos. Sper sa fie cat mai multa lume acolo. Personal, fac ce pot sa ajung.

Lumi spunea...

Felicitari, Costel Babos! Sa fie intr-un ceas bun!Inca nu stiu ce o sa fac la sfarsitul lui iunie, dar e tentanta invitatia. Multumesc!
P.S. Este vorba despre un roman sau despre un volum de povestiri?

puck spunea...

Ma bucur! Timisoara e cam departe dar pot ruga prieteni sa imi caute cartea, daca e de gasit.

alien spunea...

Si in spatele melcului ce se vede? Sa astept si aici oare sa se clarifice? :)

Oferite gratuit? Cu semnaturi si dedicatii? Ce planeta interesanta!

DoDu spunea...

Crin,
fa tot ce poti.

Lumi,
este vorba de un volum de proza scurta care se va distribui numai la lansare. Poate voi adauga aceasta mentiune la invitatie.

puck,
nu va fi de gasit, asa ca vezi ce prieteni ai in Timisoara, ma tin de boicoturi

alien,
in spatele melcului e o urma de melc, nu stiu de pe ce planeta tragi tu cu ochiul (de ceva timp, deja), dar daca te brabusesti prin Timioara in ziua evenimentului nu ma ocoli, o intalnire de gradul III ar mobiliza lumea

RDR spunea...

Discriminare!

delaskela spunea...

Felicitari pentru carte. Vreau sa o citesc. Si drum bun acasa, aici.

Bogdan spunea...

Chiar nu stiu cum as putea eu ajunge acolo... E prea mare distanta. Cred ca o sa fie foarte interesant.

carmen spunea...

Mai scrii poezii? Ti-as aminti una:
...................................
Si in palma-mi calda,
Tu atunci te sclda.
S-apoi fa-te zana
Sa te prind de mana.
Fulgii vor cadea din nou
Dintre nourii de-argint
Sarutandu-ti iarasi ochii
Tai frumosi de margarint.
Inceputul nu mi-l mai amintesc... Sunt sigura ca lansarea a fost un succes.

Dorian Duma spunea...

Vlad,
eu cred ca textul asta l-ai vandut la o mie unu de bloggeri.

Carmen,
acum stiu cine esti, daca ai citat din memorie esti buna de tot, nu stiu daca mai pastrez versuri din liceu (sau pe unde), la lansare m-am intalnit cu fosta noastra diriginta.

carmen spunea...

Nu, nu m-ai recunoscut. Cu siguranta nu am avut o diriginta comuna. Versurile le-am citat din memorie. Nu te-am intrebat niciodata: au fost oare scrise pentru mine?

carmen spunea...

V-a ramane o intrebare fara raspuns.

Dorian Duma spunea...

Poate întrebarea ta nu va rămâne fără răspuns, deși cam așa a fost pusă, să stau eu să-mi zgândăresc memoria care Carmen, doamne. Dar iată că nu m-am moșnegit de tot, ești Carmen D, ne-am întâlnit la Năvodari într-o tabără de elevi. Tu luai masa înaintea mea, intram la masă pe ture, după care te postai lângă ușă la pescuit țigări. Eu îți ofeream două, nu mai țin minte dacă una era pentru surioara ta sau o prietenă, cred că fumam București pe atunci și tu le îndesai în sutienul de la costumul de baie cu destulă dezinvoltură. Deci așa te-am cunoscut, în costum de baie. Îmi amintesc că întruna din zile ți-am cerut să mă lași să-ți pun eu țigările în „buzunar”, iar răspunsul tău a fost: altădată. Altădată a și venit seara următoare, chiar ultima seară a ta, ne-am întâlnit pe plajă și așa mai departe. Na, că acum află și Sulfina mea de unele aventuri ale mele din tinerețe. Am schimbat adrese. Apoi ne-am scris, eu ți-am trimis câteva poezele, printre care și cea din care ai citat (din memorie). Dacă ți-am trimis-o înseamnă că era pentru tine, altfel nu văd nicio logică, sper că ți-am răspuns la întrebare.
Am și o poză cu tine, în chiloți de baie, nu știu dacă tu o ai, deși e posibil să-ți fi trimis o copie. Ne ținem galeș de de șolduri.

carmen spunea...

Sunt aventuri nevinovate, de care imi amintesc cu placere. Dar, oricat as rscoli amintirile, nu-mi revine in memorie ,,pescuitul tigarilor``. Eu imi amintesc cu totul altfel prima noastra intalnire: ne-am intalnit pe puntea ce facea legatura inte pavilioanele noastre si m-ai intrebat daca vreau sa ma fotografiezi. Era dupa amiaza (pauza de somn) si am mers pe plaja si am facut fotografii. Fotografia de care vorbesti nu am avut-o niciodata.
In alta ordine de idei, imiplace cum scrii. Mi-am facut un obicei din a citi din scrierile tale. Succes in continuare.

uruma spunea...

Felicitari! Unde as putea comanda/gasi cartea?

pandhora spunea...

citind ce ai postat pe aici nu scap de senzatia ca ii semeni lui Moromete :)
episodul cu unchiu' Mihai cel putin, mi-a accentuat aceasta senzatie,aceea de povestitor cu limba usor ascutita dar si mucalit,cum spuneam zilele trecute :)

Dorian spunea...

Eu credeam ca Moromete seamana cu mine si nu invers...
Dar ce faci Phandora, ma iei de la cap la coada?

pandhora spunea...

scormonesc :)
imi place sa fac asta :)