duminică, 30 noiembrie 2014

De ziua României

Dragă România și dragi români,

Vă urez La mulți ani! de ziua noastră Națională. Sub auspiciile unui nou președinte, nu știu dacă mai bun, dar mai rău în niciun caz.
Vă urez și vă doresc mai multă liniște și mai puțină luptă politică. Mai multă bunăstare și mai puțină delăsare. Mai multă deșteptăciune și înțelepciune și mai puțini șmecheri, hoți, baroni, șmenari, țepari, maneliști, proprietari de castele și copiangii. Mai puțini derbedei, maidanezi și bețivani la volan. Să deveniți mai chibzuiți, mai înțelegători și mai iubitori de aproape. Aproapele sunt și ungurii și sașii și secuii și țiganii și miticii și mai noii emigranți din România. Mai multe speranțe, mai mult optimism, mai multă bucurie. Mai puțini pușcăriași, șarlatani și îngălați. Mai puțină sete de putere și mai multă forță de muncă. Mai multă onestitate. Mai multă compasiune pentru cel de lângă tine.
Vă doresc toate acestea și o mie de alte lucruri pe deaspra. De aici, de peste ocean


.

5 comentarii:

pandhora spunea...

multumim de ganduri bune si chibzuite, asa sa fie!
la multi ani si tie, la multi ani, Romania!

Blegoo spunea...

Citat:
"...nu știu dacă mai bun, dar mai rău în niciun caz..."

(arțăgos): Da' pă ce te bazezi, cînd zici așa?
(gânditor): 'Nainte să fie mai bine... tre' să fie mai rău!

Dorian Duma spunea...

pandhora,
nu chibzuite, ci doar manat de emotii

Blegoo,
mai rau e asa ca ce-ar fi sa fie mai bine?

Blegoo spunea...

BLEGOO (rezolut): "Tre' să fie și mai rău! Pîn'la plăsele!"

Anonymous spunea...

E atât de adevărat. Am experimentat-o eu însumi și Dr. Idumebo m-a ajutat să rezolv probleme serioase în viața mea. Dr. Idumebo mi-a corectat relația în mai puțin de 24 de ore. E grozav și chiar știe ce face. Am recomandat-o tuturor. Acest aruncător de vrăji este foarte, foarte bun. Profesionist, precis, sincer și foarte experimentat. Vă mulțumim pentru munca ta! Îi mulțumesc prietenului meu că m-a informat despre tine. Trebuie să vorbesc cu tine despre problemele mele. Nu mă așteptam la rezultate instantanee și am fost gata să aștept câteva luni. Spre surprinderea mea și uimire, am început să văd rezultate după câteva zile de turnare. Chiar ești grozavă. Acest lucru este foarte recomandat. Asta e realitatea. Încercați-l și nu veți fi dezamăgit! Ai nevoie de ajutor? contart-l WhatsApp la +2347061120360 sau
dridumebospellhome@gmail.com prin e-mail

:: DE ASEMENEA, VĂ POATE AJUTA CU::

1. Adu-ti prietenul sau prietena inapoi
2. Adu-ți soțul sau soția înapoi
3. Castiga loterie și promovarea în birouri
4. Vă ajută să rămâneți gravidă dacă aveți nevoie de un copil
5. Tratamentul complet al oricărui tip de boală contactați-l acum prin: dridumebospellhome@gmail. Com