duminică, 12 aprilie 2009

Terorism de cititoare


Nu știu cine este acest alex leo șerban, și nici acest isuciu, să mi se ierte crasa incultură, probabil nici n-o să am curiozitatea să aflu, sau poate o să am, dar mai degrabă nu, fiind doar un amărât de blogger. Însă știu cine este luciat, deci nu chiar atat de amărât, pentru că o citeam din când în când cu o liniștită plăcere. Îmi pare și mie rău (alăturându-mă altora) pentru ce se întâmplă și tot la fel de rău îmi pare că nu pot face nimic. Nu pot ajuta cu nimic. Pur și simplu.
White noise are dreptate, ca să deviez puțin de la subiect, deși nu foarte tare, atacul la persoană nu ar trebui permis de nimeni, mă refer la autorii de bloguri, în subsolul articolelor lor de dragul traficului și al bălăcărelii. Bunul simț. Nu se întâmplă așa (evident) pentru că, pe de o parte, părinții și profesorii noștri nu și-au făcut datoria, pe de altă parte poate am avut ghinion și fie am trecut printr-un accident din care nu ne mai putem reveni, fie am nimerit într-un anturaj de oameni ciudați. Iar pe de ultima parte, e posibil și din cauza bagajului nostru genetic sărăcăcios.
De ce ar deranja un blog cultural ca cel al luciei t, și insist să-l numesc cultural, nu e chiar atât de greu de înțeles. Ciuda, pizma, invidia. Cred că toată lumea a auzit de aceste ”emoții”.
Nu mai am nimic de adăugat, decât păcat. Pentru că blogosfera românească înseamnă și terorism de cititoare. Felia aceea subțire și interesantă

.

4 comentarii:

Miju spunea...

als stiam cine e, in rest, de isuciu nu stiam nimic pentru ca intru foarte rar pe bloguri literare, oricum nu indeajuns sa urmaresc referintele.
de als stiam de cand citeam dilema veche 'pe hartie' - un pic snob, incercam sa il citesc ca si critic de film, dar m-a pierdut, am ramas la a-l urmari doar pe gorzo pentru filme. nu ii urmaresc[dilema veche] acum cu aceeasi frecventa, insa imi amintesc cu placere de criticile lui gorzo, mi-a dat satisfactie cu fiecare film recomandat. asa ca als a ramas pe o alta plaja, e clar ca suntem specii diferite.

nefiind un sfant, ma gandesc ca fiecarui duelgiu de asta gratuit i se cuvine sa traiasca un scenariu de portocala mecanica

savage7garden spunea...

Well...
ce pot sa spun,interesanta problema ridicata in postare.
In vremurile acestea cand daca postezi 3 cuvinte,doua vorbe si un film de pe Youtube inseamna ca esti blogger,blogurile literare sunt o raritate...din pacate.

innuenda spunea...

Hristos a înviat! Îţi doresc, dragă Dodu, să te bucuri cu credinţă în suflet de sfintele Paşti.

DoDu spunea...

Adevarat a-nviat!
Si eu iti doresc tie, draga innuenda, de aici, de pe campiile de munca ale patriei mele adoptive