duminică, 18 mai 2008

Spot publicitar

Automobilul American a căzut și trebuie revigorat. Din cauza lui a trebuit să mă mut din Windsor în Edmonton, să-mi vând casa, acareturile și să traversez Canada de la est la vest. Mulțam priveliște, o preerie nesfârșită. Americanii au pierdut teren în fața japonezilor și sud coreenilor care le-au suflat piața de sub nasul lor de americani.
Așa că propun un spot publicitar, poate mi-l vede careva și mi-l cumpără să mă îmbogățesc peste noapte. Poate chiar noaptea asta. Poate nici n-o sa dorm de emoții.

Iată: pe o șosea aleargă Bin Laden călare. În spate cară o bazuca și într-o mână ține o grenadă aprinsă. Pe cal scrie: pursânge arab. La un moment dat, apare în prim plan fața lui Bin Laden cu ochii bulbucați rânjind cu gura până urechi.
Pe urmă, în spatele lui se vede un Ford decapotat alergând după el. Șoferul stă în picioare, are pălărie de cawboy și agită un pistol. În prim plan se vede că e Bush care iar are ochii bulbucați și rânjește cu gura pâna aproape de urechi.
Pe urmă, în timp ce aleargă unul dupa altul, se vede cum depășesc tot felul de mașini pe care scrie: Honda, Suzuki, Mitsubishi, Toyota, Kia, Hunday, Acura și poate chiar Voltswagen ori BMW, aoleu.
Pe urmă, încet încet, Ford-ul se apropie de călăreț. Când ajung unul în dreptul altuia, Bush se apleacă și are un nas în fața lui Bin Laden.
În momentul ăsta apare și trece pe deasupra lor o barză de piciorul căreia e legată o panglică pe care scrie: cumparați FORD, o mașină ce revine în viteză.
Pe urmă, Bin Laden aruncă grenada în mașina decapotată, care explodează. Bush sare în aer dar Fordul își continuă cursa intact. În momentul ăsta iar apare barza cu panglica pe care scrie: cumpărați FORD, o mașină solidă rău.
Pe urmă, Bin Laden sare cu ochii bulbucați în Ford-ul decapotabil. Dar șoseaua cotește și mașina cade într-o prăpastie. În momentul ăsta scaunul îl ejectează pe Bin Laden de piciorul căruia atârnă o panglică pe care scrie: cumpărați FORD, o mașină completă.

Desigur, dacă sunt observații de îmbunătățire, accept. Ofer și procent din vânzare.




6 comentarii:

Anonim spunea...

sa inceapa de la barza. idee gratis :D

Anonim spunea...

mishto reclama...buna idee...chiar imi place...dar primul gand care mi-a venit in cap cand am citit descrierea lui bin laden calare (de fapt prima imagine) a fost imaginea lui el zorab...nu stiu de ce...oricum...buna idee...

Anonim spunea...

Adevarul e ca nu-i trebuie nimanui masini americane, ca in astea nu bagi benzina la litru ci la galon, cui ii convine sa bage benzina cu galonul pe scumpetea asta.

innuenda spunea...

Mi-a plăcut sloganul: Cumpăraţi Ford, o maşină ce revine în viteză! Cred că pe aici pe undeva e cheia succesului.

Anonim spunea...

Innuenda,
eu cred ca la tine e un obicei sa intri mereu pe un articol in urma. Asta cam suna a fofilare

pandhora spunea...

mie imi place Ford Ka,e pur si simplu simpatic...in rest nu ma pricep la masini :)